Shoppen

Här finner du ett urval av vad vi har till försäljning. Är det något du saknar så maila gärna förslag till oss på shoppen@uof.nu.

Beställ på shoppen@uof.nu och betala över UOF:s pg 22 87 04-3 (priserna är inkl. porto). Ange vad du vill köpa och betala in rätt belopp. Glöm inte att ange namn och adress! Har du några frågor så kontakta Patrick Fritzson på p.fritzson@telia.com, ansvarig för shoppen, på ovanstående mailadress.

Passa på att stödja föreningen genom att köpa något av nedanstående. Givetvis kan man även stödja föreningen med en gåva, skriv då ’Gåva’ på inbetalningen.

FDC (Förstadagsutgåva) av frimärkena Bevingat – 100 kronor

fdc

Frimärkena gavs ut 2009 och är baserade på Brutus Östlings bilder. FDC:n är signerad av Brutus Östling! Mycket begränsad upplaga

UOF Presentkort

presentkort

Vill du ge bort 1 års medlemskap till någon? Betala in 190:- på postgirot som ovan och skriv vem gåvan är till på mail till oss så kan vi skicka ett presentkort som bevis på medlemskapet.

Gamla nummer av Fåglar i Uppland

Beroende på hur många nummer du beställer och vilka nummer som finns tillgängliga varierar kostnaden.

1-4 ex  25 kr/st, 5-9 ex 20 kr/st, 10- ex- 17 kr/st. Tillkommer kostnad för porto som beror på totala vikten. Möjlighet finns att du själv hämtar upp dom hos oss.

Betala inga pengar i förväg utan kontakta oss via mail och skriv vilka nummer ni är intresserade av och önskat leveranssätt. Alla finns tyvärr inte tillgängliga men vi kan skicka en lista på de som finns.